Introductie

Maak kennis met TORMAX Nederland B.V.

Sinds 17 september 2015 is TORMAX met een eigen bedrijf actief in Nederland, nadat er daarvoor 60 jaar lang via een distributiepartner werd gewerkt. TORMAX Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijd actieve TORMAX-groep, een divisie van Landert Group AG.

Wat zijn uw voordelen?

  • Ervaren en zeer gemotiveerde klantadviseurs en servicetechnici, die uw eisen en de lokale situatie kennen, staan voor u klaar.
  • Als u op zoek bent naar nieuwe oplossingen op maat, hebt u een ruime keuze, dankzij de rechtstreekse toegang tot de ontwikkelings- en productie-knowhow van TORMAX.
  • Als klant kunt u vertrouwen op de inzet en de kracht van een succesvol bedrijf, dat al generaties lang wordt geleid door de eigenaren.
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de servicedesk 0800 400 3 400 van TORMAX Nederland B.V.

TORMAX-kwaliteit voor veeleisende klanten

Met de eerste automatische deuraandrijving in Europa werd in 1951 de basis gelegd voor het merk TORMAX. TORMAX is een toonaangevende fabrikant van automatische deursystemen en beschikt wereldwijd over 20 groepsmaatschappijen en 500+ gecertificeerde distributeurs. Automatische deursystemen van TORMAX vindt men in kantoorgebouwen en winkelcentra, in hotels en restaurants, in winkels, op vliegvelden en treinstations, op schepen en in huizen – kortom in duizenden gebouwen wereldwijd.

TORMAX is een divisie van de Landert Group, een internationaal opererende, particuliere groep van vennootschappen, die zich kenmerkt door innovatie, topkwaliteit en echte ondernemersgeest. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Zwitserse Bülach bij Zürich. De in 1924 opgerichte groep heeft ruim 900 medewerkers in dienst en is opgedeeld in twee divisies; SERVAX (op maat gemaakte elektromotoren) en TORMAX (automatische deursystemen).